Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

Verksamhetsberättelsen har landat

För dig som inte kan släppa 2023 finns nu Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salems verksamhetsberättelse och årsredovisning publicerad.

Hur sammanfattar man det myller av liv möter oss varje dag. Alla samtal. All glädje. All frusration. Stukade självkänslor. Upprätta självkänslor. Hopplöshet som byts mot en strimma hopp. Stöd i rätt tid. Stöd som kanske inte kom i rätt tid. Inlindande problem. Öppna möjligheter. Ett leende. En bekräftande på att just du är här. Just du betyder.

Det är fantastisk aktivitet, mängder med möten som sker här och som gör skillnad för många människor i utsatta livssituationer.

Nu har vi sammanfattat 2023 i en årsberättelse. Många ord blir det. Men läser man mellan raderna så framträder två ord väldigt tydligt. Se människan.

Verksamhetsberättelse och årsredovisning 2023

© Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

🍪 Denna webbplats använder cookies

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.