Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

Kraft på väg

Den senaste tiden har antalet nyhetsbrev exploderat. Allt ifrån livsmedelsbutiker till idrottsföreningar och organisationskonsulter skickar ut tips, erbjudande och inspirationstexter.

Ibland fastnar vissa ord och fraser. I ett nyhetsbrev stod det att kulturer och nationer, men även företag och organisationer, förändras genom två krafter. Dels trycks vi mot framtiden av de beslut vi fattat, de vägval vi gjort och vi aldrig kan göra ogjorda. Dels dras vi mot densamma av det vi drömmer om.

I vår vision har vi vår dröm: “Vi vill att alla människor ska ha en värdig livssitu-ation. Vi vill att Huddinge, Botkyrka och Salem ska vara generösa samhällen som tar vara på människors möjlighet att växa, där varje människa upplever gemenskap, tillhörighet och framtidstro.”

Att “drömma” om den värld vi ännu inte sett, skiljer oss människor från andra levande varelser och är motorn i vår utveckling. Vi kommer hela tiden att fortsätta fatta beslut som i det långa loppet tar oss närmare vår vision. Vår dröm.

Ett sådant steg är strategidokumentet ”KRAFT-på väg” som medarbetare och styrelsen arbetat intensivt med. Det är ett levande dokument som anger riktningen för Hela Människan de kommande fem åren.


© Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

🍪 Denna webbplats använder cookies

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.