Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

Utställning med Herregud & Co

28 oktober– 6 januari visar utställningen “Elva streck och lite färg” under butikens ordinarie öppettider.

De tänkvärda och underfundiga ögonblicksbilderna som utmärker Herregud & Co har de senaste åren letat sig in bland många sociala mediaflöden. Idag har Herregud & Co hundratusentals följare på Instagram och Facebook och finns i många hem i form av de populära bordskalendrarna.

Det är illustratören Royne Mercurio som ligger bakom de älskvärda figurerna. I utställningen “Elva streck och lite färg” har han samlat tankar och bilder från Herregud & Co.

Det är med stor glädje som nu nyttjar vår secondhandbutik i Tumba som utställningslokal för denna utställning.
28 oktober– 6 januari visas den under butikens ordinarie öppettider. Självklart kan man handla i secondhandbutiken precis som vanligt.

Varmt välkommen på vernissage lördag 28 oktober kl 11.00 då Royne Mercurio visar och berättar om utställningen och tankarna bakom Herregud & Co!


© Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

🍪 Denna webbplats använder cookies

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.