Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

Tack Crane!


I maj fick secondhandbutiken i Tumba besök av 19 volontärer som är anställda i företaget Crane. Företaget har som policy att deras personal en gång om året kan göra en volontärinsats i en verksamhet som jobbar med sociala frågor.

Stort tack alla som deltog, för snabb och fin hjälp med att olja in bänkar och bord, skruva ihop bord, sortera på lagret, städa hyllor med mera! 🙂

Skulle du också vilja vara volontär hos oss? Det finns möjlighet att hjälpa till i våra butiker, lager, transport, Riagården med mera. Både tillfälliga insatser och kontinuerliga uppdrag.

Mer information går att hitta på vår hemsida eller kontakta volontärsamordnare Harriet Holmgren, 070-737 09 46© Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

🍪 Denna webbplats använder cookies

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.