Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

Digital spridningskonferens

Välkommen till digital spridningskonferens om Omvänt Mentorskap Duo Modellen (OMDU) den 13 juni kl. 10.00-12.00!

Syftet med konferensen är att förmedla lärdomar från OMDU där ensamstående mammor födda utanför EU har fungerat som mentorer till ledare (adepter) inom olika sektorer i samhället, för att öka kunskapen om jämställdhet och inkludering. Omvänt Mentorskap Duo

Modellen är en metod som använts för att motverka stereotypa föreställningar om utrikes födda kvinnor och att främja jämställdhet, jämlikhet och integration som en ömsesidig process.

Under spridningskonferensen delar mentorer och adepter sina erfarenheter av projektet. Vi får även lyssna till en representant från Jämställdhetsmyndigheten.

Du anmäler dig via denna länk: https://simplesignup.se/event/205068

Projektet och konferensen genomförs i samarbete med Hela Människan Malmö, Spånga Blåbandsförening och IKF Malmö - Internationella Kvinnoföreningen.


© Hela Människan Huddinge-Botkyrka-Salem

🍪 Denna webbplats använder cookies

Vi använder enhetsidentifierare för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar även sådana identifierare och annan information från din enhet till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.